Nieuws

 • Relatiedag 27 juni 4-6-2018

  70 JAAR EEN VASTE PLEK VOOR ELEKTROTECHNIEK //

  Dat is natuurlijk reden voor een feestje met u als trouwe relatie. Graag verwelkomen wij u op onze relatiedag.

  woensdag 27 juni 2018 vanaf 14.00

  Er zal een vernieuwende minibeurs zijn, drie interessante lezingen en natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle overige ingredi├źnten die bij een feestje horen aanwezig zijn: food, drinks en natuurlijk gezelligheid.

  U komt toch zeker ook!

  Samen zorgen we voor een gezellige middag/avond!
 • Universele meetwaarde omvormers 30-8-2017
  De PR electronics 4000-serie. Het Zwitsers zakmes binnen de signaalconditionering. 

  Deze serie is gebruiksvriendelijk, nauwkeurig en blinkt uit door de hoogst mogelijke reproduceerbaarheid in haar segment. Uitermate betrouwbaar met 5 jaar garantie! 
 • CPR kabels vanaf nu bij Salden Elektro verkrijgbaar. 29-5-2017
  CPR zorgt voor nieuwe eisen aan de brandveiligheid van kabels van vaste installaties in bouwwerken. In deze eisen wordt de classificatie van het brandgedrag van kabels in Europees verband geregeld en zorgt daardoor voor een betere kwaliteitsborging.

 • Energiezuinige Wasstraat 4-5-2017
  In Sittard wordt momenteel hard gewerkt aan het realiseren van een ultramoderne wasstraat. Hierbij wordt ook uitdrukkelijk gelet op energiebesparende maatregelen.

 • Grindwinning Trierveld van start 10-4-2017
  Grindwinning in gebied Trierveld (gemeente Sittard-Geleen) van start. Salden Elektro BV is verantwoordelijk voor de elektrische installatie van locatie en werkschip Rotterdam 3. Een bijzonder project, onderdeel van het Grensmaasproject, dat zorgt voor de veiligheid van tienduizenden gezinnen. 
Aan het laden
Aan het laden