WERKEN BIJ SALDEN ELEKTRO

Salden Elektro is een bedrijf dat de beste oplossingen wil bieden aan haar klanten. Dit doen we door het aanbieden van een breed pakket elektrotechniek. Kennis, veelzijdigheid, persoonlijke aandacht en de wil om alert te reageren op de wensen van onze klanten zijn hierbij sleutelwoorden. Wij kunnen dit niet realiseren zonder een goed en gedreven team.  

Wij willen klanten het beste bieden, maar ook onze medewerkers. Bij Salden Elektro kom je te werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar men openstaat voor eigen initiatief. Dit zorgt voor een informele werksfeer en korte lijnen tussen de werkvloer en directie.

Staan bij jou kennis, service en flexibiliteit ook hoog in het vaandel en heb je een technische achtergrond? Dan is Salden Elektro de werkgever voor jou!


Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Wij staan open voor mensen die de stoute schoenen aantrekken en een open sollicitatie sturen. Je sollicitatie zal dan in behandeling worden genomen en er wordt gekeken of wij jou binnen Salden Elektro kunnen plaatsen.

Stages

Jonge mensen willen wij graag in de gelegenheid stellen werkervaring op te doen in het kader van hun technische of administratieve opleiding. Wij zijn een erkend leerbedrijf en regelmatig versterken stagiairs onze gelederen. Enkele van onze huidige medewerkers begonnen ooit als stagiair bij Salden Elektro.

Zoek jij een stageplek? Je vindt ons via https://www.s-bb.nl/stageplekvinden of informeer naar je mogelijkheden en neem op donderdag of vrijdag contact op met Elly Hanssen op telefoonnummer 046-4851020 of stuur een mail naar e.hanssen@saldenelektro.nl.


Actuele Vacatures:

TECHNISCH VERKOPER / COMMERCIËLE BINNENDIENST


KUN JIJ JEZELF VERKOPEN EN ONS ERVAN OVERTUIGEN DAT JE BESCHIKT OVER:

Commerciële durf
Met in je bagage de nodige industriële elektrotechnische kennis op minimaal MBO3-niveau en een paar jaren praktijkervaring sta jij op commercieel gebied je mannetje. Dat betekent dat je weet wanneer een order interessant is voor je klant, maar ook voor Salden Elektro. En als daarvoor lastige gesprekken nodig zijn, ga je die niet uit de weg.

Creativiteit
Je zoekt oplossingen, prijzen en checkt voorraden voor de opdrachten en vraagstukken van je klanten. Als het nodig is, draag je alternatieven aan. Uiteraard hoort de administratieve afhandeling daar ook bij; dus je bent ook bedreven in Microsoft Dynamics / Business Central of hebt minimaal ervaring met vergelijkbare software. Je werkt creatief maar wel secuur.
 
Collegialiteit
Ook als iedereen tegelijk een beroep op je doet, hou jij het hoofd koel. Je neemt zelf het initiatief om informatie te delen die voor je collega’s belangrijk is. Je vraagt hulp als je die nodig hebt en je springt bij als anderen jou om hulp vragen. Alleen samen komen we tot mooie resultaten.

Ben jij commercieel, creatief en collegiaal? Kom dan eens kennismaken.

Lees op deze site alvast meer over ons en ontdek dat ons team van circa 30 collega’s dagelijks bezig is onze industriële klanten te ontzorgen. Wij bouwen en onderhouden hun elektrotechnische installaties, repareren en reviseren hun motoren en zowat alles op het gebied van elektrische aandrijftechniek. Wij adviseren bij moeilijke technische vraagstukken en verkopen en leveren vanuit ons magazijn en via onze webshop een uitgebreid assortiment elektrotechnische materialen.

Je hebt het vast al door: Techniek is onze passie.

Werken bij Salden Elektro betekent: 
  • onderdeel uitmaken van een no-nonsense-organisatie. Daarom heet bij ons een electro technical sales associate gewoon een technisch verkoper. Lekker duidelijk.
  • ingewerkt worden door onze beste mensen en daarna veel eigen verantwoordelijkheid krijgen,
  • volop leermogelijkheden, zowel in theorie als in de praktijk,
  • een marktconform salaris uit een sterke cao en een huishoudelijk reglement met duidelijke aanvullende regels waarop je terug kunt vallen
Kom eens langs met je CV en proef eens een kopje van onze lekkere koffie. Wie weet springt er een vonk over. Maak van tevoren wel even een afspraak met Elly Hanssen via e.hanssen@saldenelektro.nl of bel naar 046-4851020.
Aan het laden
Aan het laden