WERKEN BIJ SALDEN ELEKTRO

Salden Elektro is een bedrijf dat de beste oplossingen wil bieden aan haar klanten. Dit doen we door het aanbieden van een breed pakket elektrotechniek. Kennis, veelzijdigheid, persoonlijke aandacht en de wil om alert te reageren op de wensen van onze klanten zijn hierbij sleutelwoorden. Wij kunnen dit niet realiseren zonder een goed en gedreven team.  

Wij willen klanten het beste bieden, maar ook onze medewerkers. Bij Salden Elektro kom je te werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar men openstaat voor eigen initiatief. Dit zorgt voor een informele werksfeer en korte lijnen tussen de werkvloer en directie.

Staan bij jou kennis, service en flexibiliteit ook hoog in het vaandel en heb je een technische achtergrond? Dan is Salden Elektro de werkgever voor jou!


Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Wij staan open voor mensen die de stoute schoenen aantrekken en een open sollicitatie sturen. Je sollicitatie zal dan in behandeling worden genomen en er wordt gekeken of wij jou binnen Salden Elektro kunnen plaatsen.

Stages

Jonge mensen willen wij graag in de gelegenheid stellen werkervaring op te doen in het kader van hun technische of administratieve opleiding. Wij zijn een erkend leerbedrijf en regelmatig versterken stagiairs onze gelederen. Enkele van onze huidige medewerkers begonnen ooit als stagiair bij Salden Elektro.

Zoek jij een stageplek? Je vindt ons via https://www.s-bb.nl/stageplekvinden of informeer naar je mogelijkheden en neem op donderdag of vrijdag contact op met Elly Hanssen op telefoonnummer 046-4851020 of stuur een mail naar e.hanssen@saldenelektro.nl.


Actuele Vacatures:


Ken jij de NEN-normen die het werk bij SALDEN ELEKTRO in goede banen moeten leiden?

En als jij als elektromonteur daarnaast ook nog:

  • houdt van afwisseling in je werk: de ene dag bouw je een installatie op in een volautomatische autowasstraat en de andere dag los je een storing op in een fabriek die tandenborstelhaartjes maakt, 

  • graag werkt in een jong enthousiast team, maar ook zelfstandig goed uit de voeten kunt 

  • en in het bezit bent van een relevant vakdiploma minimaal op niveau 3 en liefst enkele jaren ervaring hebt in de industriële elektrotechniek, 

dan nodigen wij jou uit om eens informeel kennis te komen maken met ons bedrijf 

Lees meer hierover op deze site en ontdek dat ons team van circa 30 collega’s dagelijks bezig is onze industriële klanten te ontzorgen. Wij bouwen en onderhouden hun elektrotechnische installaties, repareren en reviseren hun motoren en alles op het gebied van aandrijftechniek, wij adviseren bij moeilijke technische vraagstukken en verkopen en leveren vanuit ons magazijn en via onze webshop een uitgebreid assortiment elektrotechnische materialen. 

Je hebt het vast al door: Techniek is onze passie. 

Werken bij Salden Elektro betekent: 

onderdeel uitmaken van een no-nonsense-organisatie. Daarom heet bij ons een Field-Service-Electric-Engineer gewoon een elektromonteur. Lekker duidelijk. 

ingewerkt worden door onze beste vakmensen en daarna veel eigen verantwoordelijkheid krijgen, 

volop leermogelijkheden, zowel in theorie als in de praktijk, 

een marktconform salaris uit een sterke cao en een huishoudelijk reglement met duidelijke aanvullende regels waar je op terug kunt vallen 

Heb je onze relatiedag gemist of ben je nieuwsgierig geworden hoe wij de spanning nog verder kunnen opvoeren, breng dan je CV mee en kom eens een kopje van onze lekkere koffie proeven. Wie weet, springt er een vonk over. 

Maak van tevoren wel even een afspraak met Elly Hanssen via e.hanssen@saldenelektro.nl of bel naar 046-4851020.

Aan het laden
Aan het laden