WERKEN BIJ SALDEN ELEKTRO


Salden Elektro is een bedrijf dat de beste oplossingen wil bieden aan haar klanten. Dit doen we door het aanbieden van een breed pakket elektrotechniek. Kennis, veelzijdigheid, persoonlijke aandacht en de wil om alert te reageren op de wensen van onze klanten zijn hierbij sleutelwoorden. Wij kunnen dit niet realiseren zonder een goed en gedreven team.  

Wij willen klanten het beste bieden, maar ook onze medewerkers. Bij Salden Elektro kom je te werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar men openstaat voor eigen initiatief. Dit zorgt voor een informele werksfeer en korte lijnen tussen de werkvloer en directie.

Staan bij jou kennis, service en flexibiliteit ook hoog in het vaandel en heb je een technische achtergrond? Dan is Salden Elektro de werkgever voor jou!


Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Wij staan open voor mensen die de stoute schoenen aantrekken en een open sollicitatie sturen. Je sollicitatie zal dan in behandeling worden genomen en er wordt gekeken of wij jou binnen Salden Elektro kunnen plaatsen.

Stages

Jonge mensen willen wij graag in de gelegenheid stellen werkervaring op te doen in het kader van hun technische of administratieve opleiding. Wij zijn een erkend leerbedrijf en regelmatig versterken stagiairs onze gelederen. Enkele van onze huidige medewerkers begonnen ooit als stagiair bij Salden Elektro.

Zoek jij een stageplek? Je vindt ons via https://www.s-bb.nl/stageplekvinden of informeer naar je mogelijkheden en neem op donderdag of vrijdag contact op met Elly Hanssen op telefoonnummer 046-4851020 of stuur een mail naar e.hanssen@saldenelektro.nl.


Actuele Vacatures:


Wij hebben jouw hulp nodig als

CHAUFFEUR BESTELDIENST


Met ons hele team van meer dan 30 collega’s zijn we dagelijks aan het werk om onze klanten te ontzorgen. Wij bouwen en onderhouden hun elektrotechnische installaties, repareren en reviseren hun motoren en alles op het gebied van aandrijftechniek, wij adviseren bij moeilijke technische vraagstukken en verkopen en leveren vanuit ons magazijn en via onze webshop een uitgebreid assortiment elektrotechnische materialen.

Je hebt het vast al door: Techniek is onze passie.


Kunnen we jou daar ook enthousiast voor maken? Want wij hebben namelijk hulp nodig

  • van een zelfstandige collega die van aanpakken weet en zijn administratie netjes bijhoudt,
  • die het visitekaartje van ons bedrijf wil en kan zijn,
  • die goed bekend is in de regio Limburg,
  • die een hoge BM-korting op zijn eigen autoverzekering heeft,
  • die een MBO-werkniveau heeft en natuurlijk een geldig BE-rijbewijs (groot rijbewijs mag ook)

en als je dan ook nog kennis hebt van elektrotechnische materialen dan worden wíj in ieder geval wél al enthousiast.


Als nieuwe collega kun je bij ons rekenen op:

  • een volledige baan voor 38 uur per week
  • een informele werksfeer waarin iedereen zijn beste beentje vóór zet
  • veel eigen verantwoordelijkheid
  • en goede arbeidsvoorwaarden. Dat vinden wij vanzelfsprekend.
  • En onze koffie is ook lekker.


Zijn we er tot nu toe in geslaagd om je belangstelling aan te wakkeren dan kijken wij alvast uit naar jouw sollicitatie met CV op e.hanssen@saldenelektro.nl

Heb je nog vragen: bel dan naar 046-4851020 en vraag naar Elly Hanssen of Carola Notten.

Aan het laden
Aan het laden